Arbejdsnotat Hygiejne - Brugerdreven Innovation og Kommunikation af tekstile kvaliteter

Research output: Working paperResearch

357 Downloads (Pure)

Abstract

Litteratur-, feltstudier og en workshop med beslutningstagere fra sundhedssektoren har gjort det klart, at hygiejnekrav er den uomgængelige præmis for tekstilers tilstedeværelse på hospitalerne. Forståelsen af hygiejneproblematikker
og kortlægningen af ’hygiejneaktører’ er derfor central for udvikling og innovation af nye tekstile kvaliteter eller oversættelsen af disse til andre materialer og produkttyper.
Original languageDanish
Number of pages27
Publication statusPublished - 16 Oct 2011

Artistic research

  • No

Cite this

@techreport{2468b6fe469c4686ae6ed77039afecfe,
title = "Arbejdsnotat Hygiejne - Brugerdreven Innovation og Kommunikation af tekstile kvaliteter",
abstract = "Litteratur-, feltstudier og en workshop med beslutningstagere fra sundhedssektoren har gjort det klart, at hygiejnekrav er den uomg{\ae}ngelige pr{\ae}mis for tekstilers tilstedev{\ae}relse p{\aa} hospitalerne. Forst{\aa}elsen af hygiejneproblematikkerog kortl{\ae}gningen af ’hygiejneakt{\o}rer’ er derfor central for udvikling og innovation af nye tekstile kvaliteter eller overs{\ae}ttelsen af disse til andre materialer og produkttyper.",
author = "Vibeke Riisberg",
year = "2011",
month = "10",
day = "16",
language = "Dansk",
type = "WorkingPaper",

}

TY - UNPB

T1 - Arbejdsnotat Hygiejne - Brugerdreven Innovation og Kommunikation af tekstile kvaliteter

AU - Riisberg, Vibeke

PY - 2011/10/16

Y1 - 2011/10/16

N2 - Litteratur-, feltstudier og en workshop med beslutningstagere fra sundhedssektoren har gjort det klart, at hygiejnekrav er den uomgængelige præmis for tekstilers tilstedeværelse på hospitalerne. Forståelsen af hygiejneproblematikkerog kortlægningen af ’hygiejneaktører’ er derfor central for udvikling og innovation af nye tekstile kvaliteter eller oversættelsen af disse til andre materialer og produkttyper.

AB - Litteratur-, feltstudier og en workshop med beslutningstagere fra sundhedssektoren har gjort det klart, at hygiejnekrav er den uomgængelige præmis for tekstilers tilstedeværelse på hospitalerne. Forståelsen af hygiejneproblematikkerog kortlægningen af ’hygiejneaktører’ er derfor central for udvikling og innovation af nye tekstile kvaliteter eller oversættelsen af disse til andre materialer og produkttyper.

M3 - Working paper

BT - Arbejdsnotat Hygiejne - Brugerdreven Innovation og Kommunikation af tekstile kvaliteter

ER -