Værkanalyse med digitale 3D modeller. www.digitalmodel.karch.dk

Research output: Book / Anthology / Thesis / ReportReportResearch

Abstract

Projektet afprøve muligheder for Værkanalyse af danske arkitekturværker med anvendelse af digitale 3D modeller. Arkitektstuderende har i en workshop udarbejdet en 3D model af Arkitekt Vilhelm Lauritzens bygning til  Københavns Lufthavn fra 1939. Modellen er herefter videreudviklet og yderligere detaljeret.
Projektet er et led i en strategi for at opbygge en digital modelsamling ved at inddrage studerendes arbejder fra analyseopgaver i studiet.

Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherKunstakademiets Arkitektskole, Institut 1
Publication statusPublished - 2006

Artistic research

  • No

Cite this

@book{30c90800ac1711deb788000ea68e967b,
title = "V{\ae}rkanalyse med digitale 3D modeller.: www.digitalmodel.karch.dk",
abstract = "Projektet afpr{\o}ve muligheder for V{\ae}rkanalyse af danske arkitekturv{\ae}rker med anvendelse af digitale 3D modeller. Arkitektstuderende har i en workshop udarbejdet en 3D model af Arkitekt Vilhelm Lauritzens bygning til  K{\o}benhavns Lufthavn fra 1939. Modellen er herefter videreudviklet og yderligere detaljeret. Projektet er et led i en strategi for at opbygge en digital modelsamling ved at inddrage studerendes arbejder fra analyseopgaver i studiet.",
keywords = "bygningskunst, teknologi og digital design, kommunikation",
author = "Villaume, {Ren{\'e} Domine} and {\O}rstrup, {Finn Rude}",
year = "2006",
language = "Dansk",
publisher = "Kunstakademiets Arkitektskole, Institut 1",

}

Villaume, RD & Ørstrup, FR 2006, Værkanalyse med digitale 3D modeller. www.digitalmodel.karch.dk. Kunstakademiets Arkitektskole, Institut 1, København.

Værkanalyse med digitale 3D modeller. www.digitalmodel.karch.dk. / Villaume, René Domine; Ørstrup, Finn Rude.

København : Kunstakademiets Arkitektskole, Institut 1, 2006.

Research output: Book / Anthology / Thesis / ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Værkanalyse med digitale 3D modeller.

T2 - www.digitalmodel.karch.dk

AU - Villaume, René Domine

AU - Ørstrup, Finn Rude

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Projektet afprøve muligheder for Værkanalyse af danske arkitekturværker med anvendelse af digitale 3D modeller. Arkitektstuderende har i en workshop udarbejdet en 3D model af Arkitekt Vilhelm Lauritzens bygning til  Københavns Lufthavn fra 1939. Modellen er herefter videreudviklet og yderligere detaljeret. Projektet er et led i en strategi for at opbygge en digital modelsamling ved at inddrage studerendes arbejder fra analyseopgaver i studiet.

AB - Projektet afprøve muligheder for Værkanalyse af danske arkitekturværker med anvendelse af digitale 3D modeller. Arkitektstuderende har i en workshop udarbejdet en 3D model af Arkitekt Vilhelm Lauritzens bygning til  Københavns Lufthavn fra 1939. Modellen er herefter videreudviklet og yderligere detaljeret. Projektet er et led i en strategi for at opbygge en digital modelsamling ved at inddrage studerendes arbejder fra analyseopgaver i studiet.

KW - bygningskunst

KW - teknologi og digital design

KW - kommunikation

M3 - Rapport

BT - Værkanalyse med digitale 3D modeller.

PB - Kunstakademiets Arkitektskole, Institut 1

CY - København

ER -

Villaume RD, Ørstrup FR. Værkanalyse med digitale 3D modeller. www.digitalmodel.karch.dk. København: Kunstakademiets Arkitektskole, Institut 1, 2006.